Τρίτη 17 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Οδηγός μας οι νόμοι της αγοράς

«Εμείς λέμε ναι στην αγορά, αλλά όχι στην ασυδοσία», είπε ο Γ. Παπανδρέου την Κυριακή το βράδυ στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, προκειμένου να... μετριάσει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματός του για τις «απορροφήσεις» τών Στ. Μάνου και Αν. Ανδριανόπουλου.

Στην προσπάθειά του να εμφανίσει τις νέες του... συνεργασίες σαν άνοιγμα προς την κοινωνία και όχι σαν επιστέγασμα των νεοφιλελεύθερων επιλογών που διαπνέουν το πρόγραμμα και τους στόχους του, ανέφερε: «Αποκλείουμε το μονολιθικό, δεν αποκλείουμε το διαλεκτικό. Αποκλείουμε το δογματικό, δεν αποκλείουμε το ριζοσπαστικό. Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δε διαπραγματεύεται την ταυτότητά της».

Πάντως, ο πρόσφατα παραιτηθείς από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Γ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος διαφώνησε με τις συγκεκριμένες «συνεργασίες» αλλά και με αυτές της Μ. Δαμανάκη και τον Μ. Ανδρουλάκη, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ», δήλωσε ότι «είναι πολλά τα μέλη της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ» που διαφωνούν, σημειώνοντας ότι «πρέπει να υπερβαίνει τα 15 με 20 μέλη», αλλά που όπως τόνισε «δεν έχουν το θάρρος, τη δύναμη ή δεν ξέρω και τι άλλου είδους εξάρτηση και δεν μπορούν να βγουν στο φως της δημοσιότητας και να καταγγείλουν αυτά τα οποία οι ίδιοι καταγγέλλουν όταν είναι κατ' ιδίαν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ