Τετάρτη 26 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Εγκαίνια προεκλογικής καμπάνιας

Ανεβάζει τους ρυθμούς της προεκλογικής εκστρατείας η ΝΔ, επιδιώκοντας μια «καθαρή νίκη» στις ευρωεκλογές, ώστε αμέσως μετά από «θέση ισχύος» να θέσει σε εφαρμογή τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της.

Τα εγκαίνια της καμπάνιας θα γίνουν αύριο σε πανηγυρική εκδήλωση στο Ζάππειο, όπου ο Κ. Καραμανλής θα παρουσιάσει το πλαίσιο και τους στόχους του κόμματός του. Ηδη έχει διακηρύξει ότι εκλογικός στόχος είναι «η πρώτη θέση, με καθαρή διαφορά», ενώ έχει ανοίξει μέτωπο με τη «χαλαρή ψήφο».

«Στις εκλογές αυτές θα διαπιστωθεί ποια πολιτική και ποιο κόμμα εμπιστεύονται οι Ελληνες», δήλωσε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι οι ευρωεκλογές είναι ο «δεύτερος γύρος» των βουλευτικών εκλογών.

Την ίδια στιγμή, το επικοινωνιακό επιτελείο κυβέρνησης - ΝΔ έχει έτοιμη την προπαγανδιστική καμπάνια, που ξεκινά σήμερα ή αύριο, με τηλεοπτικά σποτ και διαφημιστικές καταχωρήσεις. Τα βασικά συνθήματα είναι «δίπλα στον πολίτη - δυνατά στην Ευρώπη - ΝΔ δύναμη εμπιστοσύνης» και «οι δεσμεύσεις μας γίνονται πραγματικότητα».

Στη Ρηγίλλης επισημαίνουν με ιδιαίτερη ικανοποίηση την «υπεροχή της ΝΔ» που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά όπως δήλωσε χτες ο γραμματέας της ΚΕ Β. Μεϊμαράκης «κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει και όλοι οφείλουν να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, εγρήγορση και χωρίς υπεροψία την αναμέτρηση της 13ης Ιουνίου». Ηδη έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα περιοδειών βουλευτών και ευρωβουλευτών. Στο μεταξύ, ο Θ. Ρουσόπουλος απέφυγε και χτες να σχολιάσει τη δήλωση του Κ. Μητσοτάκη ότι το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ θα μπορούσε να είναι καλύτερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ