Πέμπτη 10 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ
Επιβεβλημένη η ενίσχυση του ΚΚΕ

Επίσκεψη στη μεταλλουργική επιχείρηση «ΒΙΕΞ»

«Τα αποτελέσματα των εκλογών θα είναι θετικά, αν ο λαός πει ΟΧΙ στην ευρω-λαγνεία, στον ευρωραγιαδισμό και τον ευρωμονόδρομο. Αν ο λαός ενισχύσει το ΚΚΕ». Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης, ο οποίος χτες το πρωί πραγματοποίησε περιοδεία στη μεταλλουργική επιχείρηση «ΒΙΕΞ».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα στο υποτονικό κλίμα που καλλιέργησαν όλο το προηγούμενο διάστημα τα κόμματα του ευρωμονοδρόμου, γιατί - όπως είπε - δε θέλουν το διάλογο και τη συζήτηση γύρω από τις ευρωεκλογές. Εταζαν, είπε χαρακτηριστικά, στο λαό ότι θα «τρώει με χρυσά κουτάλια» και αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα ήταν μια ανελέητη επίθεση στο σύνολο των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων του λαού, από την ΕΕ προς όφελος του κεφαλαίου. Αλλωστε, όπως τόνισε, και στο προχτεσινό «ντιμπέιτ» ελάχιστες ήταν οι ερωτήσεις γύρω από τις ευρωεκλογές, δεν έγινε συζήτηση για ουσιαστικά ζητήματα όπως το Ευρωσύνταγμα, ο ευρωστρατός κλπ.

Ο Δ. Κουμπούρης κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα απαιτούμενα συμπεράσματα για το ποιους εξυπηρετεί η ΕΕ, από την ίδια τους ζωή. «Δεν πρέπει, σημείωσε, οι εργαζόμενοι να σκύψουν το κεφάλι. Οσο πιο πολύ υποχωρούμε, τόσο πιο πολύ θα οξύνεται η επίθεση». Γι' αυτό - συνέχισε - η ενίσχυση του ΚΚΕ, της μοναδικής δύναμης στην Ελλάδα που αντιπαλεύει την ΕΕ, είναι επιβεβλημένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ