Πέμπτη 10 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
«ΩΝΑΣΕΙΟ» ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Απόπειρα τρομοκράτησης μέλους του ΚΚΕ

Ανακοίνωση - καταγγελία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ

Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, με χτεσινή ανακοίνωσή της, καταγγέλλει στο λαό και στους εργαζόμενους της Αθήνας, την απόπειρα τρομοκράτησης μέλους του Κόμματος που εργάζεται στο «ΩΝΑΣΕΙΟ» ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, επειδή συνόδευε τον ευρωβουλευτή του Κόμματος Στρατή Κόρακα, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας στο χώρο.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η ΚΟΑ είχε έγκαιρα ενημερώσει τη Διοίκηση του "ΩΝΑΣΕΙΟΥ" για τη συγκεκριμένη περιοδεία. Παρ' όλα αυτά, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κάλεσε σε απολογία το μέλος του Κόμματος, ζητώντας εξηγήσεις για ποιο λόγο συνόδευε τον ευρωβουλευτή στην περιοδεία, γιατί δεν έδωσε άδεια η ίδια για την πολιτική δράση του Κόμματος.

Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ του ΚΚΕ καταγγέλλει την προσπάθεια παρεμπόδισης της πολιτικής του δράσης και την απόπειρα τρομοκράτησης του μέλους της. Δηλώνει ότι η απάντηση θα είναι η ένταση της δράσης των κομμουνιστών για την προάσπιση και διεύρυνση των λαϊκών κατακτήσεων.

Το ΚΚΕ γνωρίζει να παλεύει σε αντίξοες συνθήκες και να υπερασπίζεται και τους εργαζόμενους και τα μέλη του.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση σε αυτές τις μεθοδεύσεις, υπερψηφίζοντας στις 13 του Ιούνη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ