Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οι αδικημένοι

«Αυτό που ζητά η ΔΑΚΕ είναι η αποκατάσταση αυτών των αδικιών. Εκείνο που επιθυμεί είναι οι ικανοί άνθρωποι, που ήταν τόσα χρόνια στη γωνία, να έχουν τις ευκαιρίες τους» (ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Μανόλης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Οι προνομιούχοι

«Το πρόστιμο όμως δεν εξοφλήθηκε με συνέπεια να υπάρξουν οι προβλεπόμενες προσαυξήσεις και σήμερα το ποσό της ποινής να φτάσει σε ποσό που αντιστοιχεί σε 550.000 δρχ. Το οποίο η οικογένεια αδυνατούσε να πληρώσει. Η μητέρα των 14 παιδιών μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

«Σύγχρονοι» συνδικαλιστές

«Αυτή τη φορά η ηγεσία του σωματείου ιπταμένων φροντιστών προχώρησε σε συμβιβαστική συμφωνία που επιτρέπει απόλυση 900 ατόμων. Η συμφωνία ανεβάζει το συνολικό νούμερο - επιτρεπομένων - απολύσεων στα 3.689 άτομα» (η είδηση για την «Αλιτάλια» στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

«Σύγχρονες» διαδικασίες

«Πέντε "μάγειρες" κάνουν το "μεγάλο παιχνίδι" στη διαδοχή» (ο τίτλος για τον ΣΥΝ στα «ΝΕΑ»).

«Σύγχρονη» διακυβέρνηση

«Ωραίος τύπος ο υπουργός Εργασίας. Εχει στη δούλεψή του ως συμβούλους δύο συνεργάτες του τηλεοπτικού εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου και την ίδια στιγμή αυτός από τη συχνότητα του Γιώργου Αυτιά "προαναγγέλλει" τις εισηγήσεις, τις σκέψεις και τις προτάσεις του Πάνου Παναγιωτόπουλου για τους εργαζόμενους! Μια χαρά...» (το σχόλιο στο «ΠΑΡΟΝ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ