Σάββατο 20 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καμία αυταπάτη

«Με στόχους τετραετίας - Ο προϋπολογισμός του 2005 προδιαγράφει πολιτική μακροπρόθεσμης σταθερότητας και ανάπτυξης». Αυτά έλεγε ο χτεσινός πρωτοσέλιδος τίτλος της «Καθημερινής» και στο σχετικό ρεπορτάζ σημείωνε: «Προϋπολογισμό που προδιαγράφει σταθερή πορεία της οικονομικής πολιτικής με εμβέλεια τετραετίας, κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή των Ελλήνων».

Σημειώνουμε τα παραπάνω, για όσους εργαζόμενους καταψήφισαν τον περασμένο Μάρτη το ΠΑΣΟΚ και ψήφισαν τη ΝΔ, για να δουν άσπρη μέρα και διατηρούν ακόμη και σήμερα αυταπάτες και ελπίδες. Για όσους εργαζόμενους πιστεύουν ενδεχομένως, ότι όλα όσα κάνει τώρα η κυβέρνηση, τα κάνει μόνο και μόνον επειδή βρήκε «καμένη γη» και το «χάος» των ελλειμμάτων από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Για όσους ελπίζουν, ότι μόλις η κυβέρνηση βάλει μια τάξη και νοικοκυρέψει τα πράγματα, θα εφαρμόσει άλλη πολιτική και θα προωθήσει μέτρα ικανοποίησης των λαϊκών αιτημάτων και συμφερόντων.

Πολιτική «μακροπρόθεσμης σταθερότητας και ανάπτυξης» των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου εφαρμόζει και θα συνεχίσει να εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ. Και αυτό, συνεπάγεται, όλο και χειρότερες μέρες για τους εργαζόμενους. Αυτές είναι οι προθέσεις και οι προοπτικές της κυβέρνησης. Και δεν αφήνουν έδαφος για καμιά αυταπάτη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ