Σάββατο 20 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΩ ΣΕ ...ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ «ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»
ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ η «ναυαρχίδα» του ΕΣΥ

Συγκλονιστικά στοιχεία, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «Αττικό Νοσοκομείο», φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ο «Ρ».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που κλήθηκε από τη Διοίκηση του νοσοκομείου να ελέγξει τις ζημιές από τη βροχή της 7ης Νοέμβρη, διαπίστωσε σημαντικές κακοτεχνίες, ορισμένες από τις οποίες βάζουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και τη σταθερότητα όλου του συγκροτήματος εργαζομένων.

Από τις πληροφορίες και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο «Ρ», προκύπτει ότι το δάπεδο του νοσοκομείου είναι τοποθετημένο πάνω σε μπάζα, που δεν έχουν συμπυκνωθεί επαρκώς! Ετσι, οι εμπειρογνώμονες του ΤΕΕ εκφράζουν τις ανησυχίες τους ότι σε μια νέα πλημμύρα ή σε κάποιο σεισμό δεν αποκλείεται η πλάκα του δαπέδου του νοσοκομείου να υποστεί καθίζηση, ακόμη και 30 πόντων!

Ακόμα, από τον έλεγχο, προκύπτει ότι ο περιβάλλων χώρος του κτιρίου έχει κατασκευαστεί με τέτοια κλίση, ώστε, αντί να απομακρύνει τα νερά από το κτίριο, να διευκολύνει την εισδοχή τους. Επιπλέον, η μονάδα εμφραγμάτων και τα μαιευτικά χειρουργεία του νοσοκομείου μπάζουν νερά από το ταβάνι.


ΣΕΛ.  13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ