Τρίτη 30 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Επάγγελμα μισθοφόρος! «Σε στρατολογήσεις... στρατιωτών για 1-3 επιπλέον χρόνια θητείας, με επαγγελματικούς όμως όρους, προχωρά ο Στρατός Ξηράς (...) Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου, το μέτρο, αν και παροδικό και ευκαιριακό, μειώνει το δείκτη της ανεργίας που στους νέους 19-25 ετών έχει εκτοξευτεί στα ύψη» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Συναίνεση στιλ... Καλαμπόκα «Στη... σκιά του Αρη Βελουχιώτη βρέθηκε χτες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος εκπροσώπησε τη ΝΔ στις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις στον Γοργοπόταμο. Εμφορούμενος από πνεύμα εθνικής συναίνεσης, ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε για "το αδούλωτο ελληνικό πνεύμα που στις κρίσιμες για το έθνος ώρες υπερβαίνει τους ιδεολογικούς φραγμούς και τις διαχωριστικές γραμμές"» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

Ακίνδυνα πράγματα «Η κάνναβη που κυκλοφορεί στην Ευρώπη είναι 10 φορές δραστικότερη απ' ό,τι στο παρελθόν. Γι' αυτό και έχει αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που ζητούν θεραπεία. Τα υψηλότερα ποσοστά χρηστών κάνναβης υπάρχουν στην Ολλανδία. Ανησυχία προκάλεσαν τα κρούσματα εμπορίας φαιντανύλης στη Ρωσία και σε χώρες της Βαλτικής Θάλασσας. Ενός συνθετικού οπιούχου 100 φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη» (τα στοιχεία στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ