Τετάρτη 17 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο εκπρόσωπος

ΤΕΛΙΚΑ η όποια φασαρία εκεί στη Νέα Δημοκρατία γίνεται για τη θέση του προέδρου ή τη θέση του εκπροσώπου Τύπου; Γιατί από ό,τι φαίνεται οι... θεσμοί έχουν λίγο διαστραφεί σε αυτό το κόμμα!

Μάλλον ο Καραμανλής πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί, αφού ο... αντ' αυτού Αρης Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να γίνει... ίνδαλμα της Νεολαίας και μάλιστα της ΔΑΠ, κάνοντας χτες ηγετική ομιλία σε συγκέντρωσή της.

Παρεμπιπτόντως, πάντως, αυτά τα τραγούδια της «γαλάζιας γενιάς» και γενικώς το όλο στήσιμο της εκδήλωσης ήταν εμφανώς προσποιητό και μάλλον «κιτς», αφού πώς να το κάνουμε το «θα έρθει η ώρα μας να βολευτούμε στο δημόσιο» δεν κάνει για... όραμα νεολαίας.

Οσο για την ουσία της ομιλίας του Αρη Σπηλιωτόπουλου, του θυμίζουμε ότι είναι κάπως δύσκολο να μας πείσει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα «υπό διωγμόν» από τα «μεγάλα συμφέροντα»! Πώς να το κάνουμε; Ο ρόλος του «επαναστάτη» δεν ταιριάζει σε αυτή την παράταξη.

ΕΝΤΑΞΕΙ αν εξαιρέσουμε το τι θα δηλώνουμε, το τι θα διαβάζουμε, το πώς θα ζούμε και το πώς θα σκεφτόμαστε, κατά τα άλλα η Εκκλησία δε θέλει να παρέμβει στη ζωή του Ελληνα πολίτη!

Κι αν απορείτε πού βρίσκονται όλοι αυτοί οι «περίεργοι» φανατικοί που συνωστίζονται στα δικαστήρια όπου δικάζεται το θέμα της κυκλοφορίας του βιβλίου «Μν», ανατρέξτε στον άνθρωπο που εδώ και χρόνια στηρίζει τις παραθρησκευτικές οργανώσεις και τώρα είναι Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Αλλωστε καμιά επίσημη τοποθέτηση της Εκκλησίας δεν έχει καταδικάσει αυτού του είδους τις «εκδηλώσεις», έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ