Πέμπτη 26 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ 1914 - 2005
Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ)

«Ο συν. Φλωράκης αποτελεί μία από τις πιο φωτεινές αγωνιστικές μορφές του Ελληνικού Κομμουνιστικού κινήματος, του οποίου η προσωπική πορεία είναι ταυτισμένη με τη γεμάτη αυτοθυσία δράση και προσφορά του ΚΚΕ, για εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία, κοινωνική πρόοδο και σοσιαλισμό.

Ο συν. Φλωράκης ήταν ιδιαίτερα σεβαστός και αγαπητός στους Κύπριους εργαζόμενους. Η σταθερή ανόθευτη και πηγαία στήριξη και συμπαράστασή του σ' όλους τους αγώνες του κυπριακού λαού, όπως και η στήριξή του στους αγώνες των εργαζομένων του τόπου μας, μας έκαναν να νιώθουμε τον συν. Φλωράκη έναν δικό μας άνθρωπο.

Ταυτόχρονα, η μαχητικότητα, η σταθερότητα και συνέπεια με την οποία υποστήριξε τα ιδανικά της εργατικής τάξης και η αγνότητά του αποτελούσαν για τους Κύπριους εργαζόμενους πηγή σεβασμού, αλλά ταυτόχρονα και αγωνιστικής διαπαιδαγώγησης.

Από μέρους των χιλιάδων Κυπρίων εργαζομένων μελών της Παγκύπριας Εργατικής Ομοσπονδίας, παρακαλώ, δεχτείτε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας και τη διαβεβαίωση ότι η ζωή και η δράση του θα είναι για μας πηγή άντλησης δύναμης στον αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Με εκτίμηση

Γενικός Γραμματέας ΠΕΟ»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ