Κυριακή 4 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οικτρή διάψευση

«Στα... αζήτητα η "Ολυμπιακή"», «Χωρίς... γαμπρό και προίκα η Ολυμπιακή», «Στην εντατική η Ολυμπιακή». Είναι ορισμένοι από τους πρωτοσέλιδους τίτλους των χτεσινών εφημερίδων. Των ίδιων εφημερίδων - όπως και πολλών άλλων εντύπων και κύκλων - που έχουν κάνει ό,τι περνά από το χέρι τους, για να προβάλουν και να «φυτέψουν» στη συνείδηση του λαού μας τις αντιλήψεις περί «νόμων της αγοράς», «αναγκαιότητας των ιδιωτικοποιήσεων», κλπ., κλπ.

«Στον ένα χρόνο διαχείρισης της ΟΑ από τους Αγγλους μάνατζερ, σημειώνει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, όσοι είχαν αυταπάτες ότι το πρόβλημα της εταιρίας, όπως και των άλλων ΔΕΚΟ, δεν είναι θέμα συνειδητών κυβερνητικών επιλογών, αλλά καλής, τεχνοκρατικής διαχείρισης και ότι η ιδιωτικοποίηση θα έλυνε τα προβλήματα, διαψεύστηκαν οικτρά».

Βέβαια, ούτε εμείς έχουμε αυταπάτες ότι θα σταματήσουν οι προαναφερόμενοι να καλλιεργούν τις παραπάνω αντιλήψεις. Σημειώνουμε, πάντως, ότι άλλος ένας χρόνος, σαν αυτόν που πέρασε, και η ΟΑ ούτε καν για ξεπούλημα αντί πινακίου φακής δε θα κάνει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ