Παρασκευή 9 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Πολιτική μάχη οι τοπικές εκλογές

Η εκλογή περισσότερων κομμουνιστών, αγωνιστών Δημάρχων, Νομαρχών και η αλλαγή των συσχετισμών και στην Αυτοδιοίκηση, θα δώσει τη δυνατότητα να στηρίζεται πιο αποτελεσματικά το μαζικό, λαϊκό κίνημα σε εκείνους τους αιρετούς που θα βρίσκονται κοντά στους εργάτες, τους εργαζόμενους, στο λαό, στο λαϊκό κίνημα. Θα γίνεται πιο αποτελεσματική η λαϊκή αντίσταση σε αντιλαϊκές επιδιώξεις που εκφράζονται και μέσω των Δήμων.

Αυτό επισήμανε, προχτές το βράδυ από την Αρτα, μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Κρόνος» σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ, ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καλώντας τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΝ που στηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές και να ψηφίσουν τους υποψήφιους που στηρίζει το ΚΚΕ και οι συνεργαζόμενοι μαζί του.

Ο ομιλητής, αφού αναφέρθηκε στη χιονοστιβάδα της αντιλαϊκής επίθεσης, τόνισε πως οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές έχουν χαρακτήρα γενικής πολιτικής μάχης. «Το ΚΚΕ, ξεκαθάρισε ο Σπ. Χαλβατζής, απορρίπτει συμμαχίες που υποκύπτουν στο προσωρινό κέρδος και βάζουν τορπίλη στο κίνημα αύριο. Συμμαχίες που έχουν στόχο τη διανομή των αξιωμάτων στην υπηρεσία της κυρίαρχης πολιτικής. Αντίθετα, είπε, διεκδικούμε συμμαχίες και ψήφο για αξιώματα που θα τεθούν αποκλειστικά και μόνο στην υπηρεσία του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ