Πέμπτη 12 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η «Πάτρα 2006» κάνει «πλάκα»...

Οχι μόνο δεν «ιδρώνει» το «αυτί» του Οργανισμού «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - Πάτρα 2006» από τις αντιδράσεις για την επιβολή εισιτηρίου για τις εκδηλώσεις, αλλά κάνει και... «πλακίτσα»!

Σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις ως... «σύγχυση», αλλά αμέσως μετά «διευκρινίζει» ότι το εισιτήριο στην έκθεση «Leonardo Da Vinci, εφευρέτης και επιστήμονας» είναι 6 ευρώ και 3 ευρώ για τους μαθητές και φοιτητές. Δηλαδή απλά επιβεβαιώνει την αιτία των αντιδράσεων και από πουθενά δεν προκύπτει «σύγχυση».

Η «πλακίτσα», πάντως, βρίσκεται στο γεγονός, πως ο Οργανισμός ανακοινώνει ότι η είσοδος στην έκθεση για τον Ντα Βίντσι θα είναι δωρεάν για παιδιά έως 6 ετών(!) και για ηλικιωμένους άνω των 65! Δηλαδή ο Οργανισμός επιβεβαιώνει τις καταγγελίες, ότι λειτουργεί ως «επιχείρηση», αφού... η «πελατεία» στην έκθεση είναι φανερό πως αφορά περισσότερο τις ενδιάμεσες ηλικίες.

Οι μόνοι τελικά που θα μπαίνουν δωρεάν θα είναι οι μαθητές του δημοτικού που θα πηγαίνουν με οργανωμένες επισκέψεις και οι συνοδοί δάσκαλοι. Μήπως θέλουν κι «ευχαριστώ»;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ