Πέμπτη 12 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Στον πρωθυπουργό οι ευθύνες

Ευθύνες στον πρωθυπουργό για «τον έλεγχο των υπουργών και των υφυπουργών» απέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Ν. Αθανασάκης, με αφορμή την παραίτηση του Χρ. Μαρκογιαννάκη.

Ο Ν. Αθανασάκης, εντείνοντας τη δικομματική ανούσια αντιπαράθεση και επιχειρώντας η συγκεκριμένη παραίτηση να αποτελέσει το βασικό πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ και να «σκεπάσει» το θέμα με τις συμφωνίες που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε και η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε και οδήγησαν στις απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών, δήλωσε: «Η υπόθεση Μαρκογιαννάκη είναι συνέχεια των υποθέσεων Τσιτουρίδη, Ρεγκούζα, Παλαιοκρασσά». Αυτά, πρόσθεσε, δείχνουν «ποιο νόημα έχουν τα περί σεμνότητας και ταπεινότητας του πρωθυπουργού», στα οποία «δε δίνουν σημασία ούτε οι υπουργοί, ούτε οι υφυπουργοί».

Ο Ν. Αθανασάκης ανέφερε επίσης ότι «ο πρώην υφυπουργός προσπάθησε να παραπλανήσει με ψεύδη τον ελληνικό λαό και αυτό ήταν το θέμα για το οποίο κρίθηκε». Σχολιάζοντας τη δήλωση του Θ. Ρουσόπουλου, ο οποίος καταλόγισε υποκρισία στην αξιωματική αντιπολίτευση που επέκρινε την κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται θέματα της Δικαιοσύνης, ανέφερε: «Στελέχη του ΠΑΣΟΚ άσκησαν συγκεκριμένη κριτική σε συγκεκριμένες ενέργειες δικαστών και όχι στη Δικαιοσύνη, προς την οποία επέδειξαν πλήρη σεβασμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ