Σάββατο 21 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μην κουράζονται άδικα

Δεν ήταν μόνον ο δικτυακός τόπος του «Ρ» τις τελευταίες μέρες, ο οποίος αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα (ήταν «εξαφανισμένος» για όποιον προσπαθούσε να τον επισκεφτεί ή δεν μπορούσε να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα). Μέρες αγωνιστικού αναβρασμού, καθώς κορυφώνονται οι αντιδράσεις ενάντια στο φασιστικής εμπνεύσεως αντικομμουνιστικό μνημόνιο. Με τον «Ρ» να ενημερώνει για τους πραγματικούς του στόχους, να διακηρύσσει την ανάγκη μαζικής καταδίκης του και να καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στο προχτεσινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας κι όπου αλλού έγιναν και γίνονται ανάλογες εκδηλώσεις.

Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετώπισε και η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη». Εδώ και μέρες (τουλάχιστον από την Τρίτη 17 Γενάρη), παρατηρήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων και φαξ προς την Κίνηση και, κατ' επέκταση, στην παραλαβή και αξιοποίησή τους από την εκεί Συντονιστική Επιτροπή. Γεγονός κάπως περίεργο, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτό ακριβώς το διάστημα, με πρωτοβουλία της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης» και σε κείμενο που συνέταξε και διακινεί, συγκεντρώνονται χιλιάδες υπογραφές ενάντια στο αντικομμουνιστικό μνημόνιο.

Αν κάποιοι ξανάπιασαν δουλιά, τη γνωστή, μην κουράζονται άδικα. Και το κείμενο θα διακινηθεί, και συνειδήσεις θα αφυπνιστούν, και οι υπογραφές θα συγκεντρωθούν, και άνθρωποι θα κατέβουν στο δρόμο για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους ενάντια στα χαλκεία της Ιστορίας. Ο,τι κόλπα κι αν σκαρφίζονται οι κάποιοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ