Σάββατο 21 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

-- Οι Επιτροπές Ειρήνης Κυψέλης, Αχαρνών και Πατησίων - Ριζούπολης διοργανώνουν τη Δευτέρα 23 του Γενάρη, στις 7 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Το αντικομμουνιστικό μνημόνιο απειλή για τα δημοκρατικά δικαιώματα και την ειρήνη», στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110, πλ. Βικτωρίας). Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, και η Δώρα Μόσχου, ιστορικός.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης διοργανώνει τη Δευτέρα 23 του Γενάρη, στις 7 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Αλληλεγγύη στο λαό της Κούβας» και αναφορά στο αντικομμουνιστικό μνημόνιο, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο «Δημήτρης Κιντής». Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου διοργανώνει την Παρασκευή 27 του Γενάρη εκδήλωση για το αντικομμουνιστικό μνημόνιο, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου (οδός Ιπποκράτους και Αρχιμήδους), στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ταύρου διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 27 του Γενάρη στην αίθουσα επί της Επταλόφου, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει για το αντικομμουνιστικό μνημόνιο ο Αγγελος Βρεττός, μέλος της Γραμματείας της ΠΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ