Σάββατο 21 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Αρχίζουν οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης

Αναχωρεί αύριο Κυριακή για το Στρασβούργο 14μελής κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες του πρώτου μέρους της συνόδου του έτους 2006 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθούν εκεί από τις 23 έως τις 27 Γενάρη.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους βουλευτές Ελσα Παπαδημητρίου (επικεφαλής), Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Νικόλαο Νικολόπουλο, Θεόδωρο Πάγκαλο, Ντίνο Βρεττό, Νόρα Κατσέλη, Νικόλαο Δένδια, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Αθανάσιο Αλευρά, Ιωάννη Μπούγα, Μαρία Δαμανάκη, Λιάνα Κανέλλη και Ιωάννη Δραγασάκη.

Μερικά από τα θέματα που θα απασχολήσουν την Ολομέλεια είναι η έκθεση για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων στην Ευρώπη, η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τσετσενία, η κατάσταση στη Λευκορωσία, η κοινωνική ένταξη των γυναικών μεταναστών στην Ευρώπη. Την Τετάρτη 25/1 αναμένεται να συζητηθεί και το αντικομμουνιστικό μνημόνιο του Σουηδού βουλευτή Γκ. Λίντμπλαντ, που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ