Τετάρτη 15 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ»
«Οχι» στην πολιτική του ξεπουλήματος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Δαμιανός Παπαδόπουλος τόνισε, μιλώντας σε συγκέντρωση, την ανάγκη συσπείρωσης για την προστασία της δημόσιας περιουσίας και την αξιοποίησή της προς όφελος των εργαζομένων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Δαμιανός Παπαδόπουλος
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Δαμιανός Παπαδόπουλος
Το πλαίσιο συσπείρωσης και δράσης ενόψει της μάχης των δημοτικών εκλογών παρουσίασε η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά» σε εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς την περασμένη Κυριακή και στην οποία συμμετείχαν πολλοί κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δαμιανός Παπαδόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πολιτική που ακολουθεί η διοίκηση του δήμου, στο πλαίσιο εφαρμογής των γενικότερων επιλογών της Ευρωπαϊκής Ενωσης που υλοποιούν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αυτό εκφράζεται, είπε, με το ξεπούλημα της παραλίας, το «χαράτσι» που επιβάλλεται στο λαό της Καλαμαριάς μέσω των δημοτικών τελών, τα ανταποδοτικά τέλη των δημοτικών επιχειρήσεων, την επέκταση ελαστικών μορφών απασχόλησης στις δημοτικές επιχειρήσεις, την αδιαφορία για τα τεράστια προβλήματα της σχολικής στέγης κλπ.

Πρόσθεσε ότι η «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά» και όσοι συσπειρώνονται γύρω της, παλεύει για μια άλλη Τοπική Αυτοδιοίκηση, με φιλολαϊκό χαρακτήρα, που στο επίκεντρο θα έχει τον εργαζόμενο λαό και τις σύγχρονες ανάγκες του, θα στέκεται συμπαραστάτης στους αγώνες του. Που δε θα ξεπουλά τη δημοτική περιουσία και τις παραλίες στους επιχειρηματίες. Που θα αξιοποιήσει τα στρατόπεδα «Κόδρα» και «Νταλίπη» για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες του λαού για πράσινο, αθλητικούς χώρους, πολιτιστικές υποδομές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και η Σοφία Τεμεκενίδου, στέλεχος του ΚΚΕ και πρώην υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ