Παρασκευή 17 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κηδεύτηκε ο Γ. Ράλλης

Με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού και δημοσία δαπάνη, έγινε χθες η κηδεία του Γ. Ράλλη στο Α` Νεκροταφείο. Η οικογένειά του εξέφρασε την επιθυμία για μια λιτή και απλή τελετή χωρίς επικήδειους λόγους. Στην τελευταία κατοικία συνόδευσαν τον πρώην πρωθυπουργό ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, η πρόεδρος της Βουλής Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη, οι πρώην πρόεδροι της Δημοκρατίας Στεφανόπουλος και Σαρτζετάκης, οι πρώην πρωθυπουργοί κ.κ. Μητσοτάκης, Γρίβας, Τζαννετάκης και Σημίτης, σύσσωμο σχεδόν το Υπουργικό Συμβούλιο και βουλευτές από όλες τις πτέρυγες της Βουλής.

Στη Βουλή

Με ενός λεπτού σιγή και με σύντομες αναφορές των εκπροσώπων των κομμάτων, η Βουλή τίμησε χθες τη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού Γ. Ράλλη. Οπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Σώματος Α. Μπενάκη - Ψαρούδα, την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση της Βουλής, αφιερωμένη στη μνήμη του Γ. Ράλλη με την παρουσία του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντ. Σκυλλάκος, στη χθεσινή συνεδρίαση, τόνισε ότι ο Γ. Ράλλης ήταν ένα πρόσωπο που σημάδεψε την πολιτική ζωή της χώρας. «Ημασταν, είπε, σε αντίθετο πολιτικό στρατόπεδο, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε το σημαντικό ρόλο που έπαιξε όλα τα τελευταία χρόνια στην πολιτική μας ιστορία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ