Τετάρτη 24 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΣΥΝ - ΠΑΣΟΚειον ήθος

Εχουμε και λέμε:

  • Στις νομαρχίες έως τώρα «υπάρχει συνεργασία (σ.σ.: ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ) στην Πρέβεζα και στα Τρίκαλα ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο της συνεργασίας στη Σάμο και τη Φλώρινα».
  • «Από τις 54 πρωτεύουσες νομών έχει αποφασιστεί η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο ΣΥΝ στις 27 (...) στις 4 θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ (...). Στις υπόλοιπες 27 πρωτεύουσες νομών, που δεν έχουν κλείσει οι υποψήφιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν αρκετές συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ».
  • «... υπάρχει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ (σ.σ.: στη Β' Αθήνας) σε εφτά δήμους (σ.σ.: Ζωγράφου, Πετρούπολη, Πεντέλη, Λυκόβρυση, Ν. Χαλκηδόνα, Αγ. Δημήτριος, Χολαργός)...».

*

Τα παραπάνω στοιχεία για τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ στις εκλογές δημοσιεύτηκαν μόλις την περασμένη Κυριακή στην... «Αυγή» (σελίδα 10). Στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχει η ακόλουθη διθυραμβική δήλωση του υπεύθυνου του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΝ Β. Αποστόλου:

«Οι επιδιώξεις μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν γίνει πραγματικότητα»!

*

Ο κ. Αποστόλου είναι ο ίδιος που εκ μέρους του ΣΥΝ, εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ΚΚΕ, λέγοντας ότι το ΚΚΕ «συνεργάζεται» με το δικομματισμό στις εκλογές! Είναι ο ίδιος και το κόμμα του, που με «ΠΑΣΟΚειον ήθος», μετά την ανακοίνωση της ΝΔ ότι στηρίζει τον Χρ. Τέγο στην Καρδίτσα, έσπευσε να καταγγείλει «συμμαχίες» του ΚΚΕ με τη ΝΔ!

Αλλά, σε αντίθεση με το ΚΚΕ, που τοποθετήθηκε στο ανώτατο δυνατό επίπεδο,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ την ενέργεια της ΝΔ ως επιχείρηση

«να κλέψει αριστερές ψήφους» (Αλ. Παπαρήγα, ομιλία στην Καρδίτσα, 20/5/2006)

και κάλεσε «να μην παρασυρθεί κανένας σοβαρός άνθρωπος» (Αλ. Παπαρήγα, δήλωση 22/5/2006) από την τακτική της Ρηγίλλης,

από το ΣΥΝ δεν είδαμε καμία ανακοίνωση ενάντια στις κοινές του υποψηφιότητες με το ΠΑΣΟΚ. Το αντίθετο, φυσικά. Είδαμε τον ΣΥΝ να πανηγυρίζει επειδή η επιδίωξή του (να είναι συνεταίρος του δικομματισμού και του ΠΑΣΟΚ) «έχουν γίνει πραγματικότητα»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ