Τετάρτη 24 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Σημαντικές παρεμβάσεις

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη», αύριο Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), με θέμα «Κάμερες παρακολούθησης του συστήματος C4i, απαγωγές, υποκλοπές».

Το θέμα θα αναπτύξουν οι Γεώργιος - Αλέξανδρος Μαγκάκης, καθηγητής πανεπιστημίου, πρώην υπουργός και βουλευτής,Αλίκη Γιωτοπούλου - Μαραγκοπούλου,πρόεδρος του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα δικαιώματα του ανθρώπου,Δημήτρης Καλτσώνης,λέκτορας Παντείου Πανεπιστημίου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης». Παράλληλα, η Κίνηση θα παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες της για τα προαναφερόμενα ζητήματα.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Επιτροπή 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης» διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση τη Δευτέρα 29 Μάη, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Αμερικής, με θέμα «Τα δημοκρατικά δικαιώματα σε κίνδυνο. Κάμερες παρακολούθησης του συστήματος C4i, απαγωγές, υποκλοπές»

Το θέμα θα αναπτύξουν οι Δημήτρης Καλτσώνης - Λέκτορας Παντείου Πανεπιστημίου,Ελένη Ζαφειρίου -Δικηγόρος και Κώστας Μυτιληνού -πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλλου Αθήνας. Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με ερασιτεχνικά συγκροτήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ