Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αναβολή με ερωτηματικά...

Ερωτηματικά προκαλεί η προχτεσινή αναβολή του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας. Πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, είχε ήδη... διαρρεύσει ότι δεν πρόκειται να γίνει. Κι αυτό, παρ' ότι υπήρχαν θέματα, για τα οποία έπρεπε να παρθούν αποφάσεις, αφού θα εξέπνεαν προθεσμίες. Την ίδια στιγμή, βέβαια, υπήρχαν και τα σημαντικά θέματα των ενστάσεων για το γήπεδο της ΠΑΕ ΠΑΟ στο Βοτανικό που επίσης θα συζητούνταν την ίδια μέρα.

Ετσι, αφού αναγνώστηκε ο κατάλογος και αποφασίστηκε ότι «ελλείψει απαρτίας το δημοτικό συμβούλιο αναβάλλεται», ο Σπύρος Χαλβατζής, επικεφαλής της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», ζήτησε το λόγο για να τονίσει πως η διοίκηση πρέπει άμεσα να επιληφθεί του θέματος του ελεύθερου χώρου που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πολέμωνος και Ελλανίκου στο Παγκράτι.

Συγκεκριμένα, η ένσταση που έχει υποβάλει κάτοικος κατά της τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου (σ.σ.: προβλέπει τη μετατροπή του χώρου σε πράσινο και παιδική χαρά), πρέπει να εκδικαστεί από το συμβούλιο έγκαιρα, αφού στις 5 του Δεκέμβρη λήγει η προθεσμία αναστολής οικοδομικών εργασιών στο χώρο και ως τότε ο νομάρχης πρέπει να υπογράψει την τροποποίηση. Προκαλούνται, λοιπόν, σοβαρά ερωτηματικά, για το τι προτίθεται να κάνει η διοίκηση του δήμου, αλλά και αν θα εκπνεύσουν ή όχι οι προθεσμίες, μετά την προχτεσινή αναβολή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ