Πέμπτη 3 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ της ανταλλαγής "πυρών" μεταξύ Κόκκαλη - Παπανδρέου κινήθηκαν οι απαντήσεις που έδωσε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το θέμα. Από την πλευρά Κόκκαλη διαμηνυόταν ότι θα αποστέλλονται υπογείως, για το επόμενο διάστημα, τα μηνύματά του προς την κυβέρνηση (σελίδα 5).

ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ να συγκατοικήσει με τους σοσιαλιστές στην κυβέρνηση εξέφρασε ο Πρόεδρος της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, εμμένοντας στην προεκλογική του δέσμευση και ανατρέποντας τις προχτεσινές του δηλώσεις που είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο (σελίδα 13).

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στα αυτόνομα παλαιστινιακά εδάφη, μετά τις χτεσινές σφοδρές συγκρούσεις Ισραηλινών στρατιωτών και Παλαιστινίων διαδηλωτών. Ο ισραηλινός στρατός ενισχύει τις δυνάμεις του στη Δυτική Οχθη και προειδοποιεί ότι θα επιδείξει "σκληρότητα", ενώ ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ζήτησε την ενίσχυση των νόμων κατά της παράνομης οικοδόμησης εκ μέρους των Αράβων της Ιερουσαλήμ, προκαλώντας νέο κύμα αντιδράσεων στους κόλπους της παλαιστινιακής κοινότητας (σελίδα 14).

ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ των κινητοποιήσεων, που είχαν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, αποφάσισε χτες η ηγεσία της ΟΣΥΠΑ, σε ένδειξη "καλής θέλησης" και για να αποφευχθεί η αναστάτωση στις αερομεταφορές στην αιχμή της τουριστικής περιόδου. Κάτι που όφειλαν να κάνουν κυβέρνηση και διοίκηση της ΥΠΑ, ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων (σελίδα 24).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ