Σάββατο 19 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
23Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Οι πολυθεματικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", που φέτος έχει κεντρικό σύνθημα "Εχουμε τα ίδια όνειρα. Εχουμε τον ίδιο εχθρό. Μαζί στην αντεπίθεση", συνεχίζονται. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες στις γειτονιές της Αθήνας και της υπόλοιπης χώρας είναι οι εξής:

- Σήμερα, Σάββατο,στα Μελίσσια,στο πευκοδάσος (απέναντι από το Δημαρχείο), με θέμα "Πολιτισμός και νεολαία".

- Το ΝΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ,στα πλαίσια του 23ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: "Οι αλλαγές στην Παιδεία" σήμερα Σάββατο 19 Ιούλη στις 9 μ.μ. στην παραλία Βόλου.

Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση, στην οποία θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και η εκδήλωση θα κλείσει με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Το ΝΣ Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ πραγματοποιεί προφεστιβαλική εκδήλωση, με θέμα τα ναρκωτικά και αφιέρωμα στον Τσε Γκεβάρα, σήμερα Σάββατο 19 Ιούλη το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας.

Θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου,μέλος της Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. - Τη Δευτέρα,στην Κηφισιά,στην κεντρική πλατεία (απέναντι από τα "Μακ Ντόναλντς"), με θέμα "Νεολαία και εργασιακά δικαιώματα".

- Την Τρίτη,στη Ν. Ιωνία,με θέμα 14ο ΠΦΝΦ.

- Την Τετάρτη,στη Θεσσαλονίκη,στην πλατεία Ναυαρίνου θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στο 14ο ΠΦΝΦ, με ομιλητή τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκο Σοφιανό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ