Παρασκευή 5 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το κολυμβητήριο

Υπόσχεση για συνολική χρηματοδότηση του έργου του κολυμβητηρίου έλαβε ο Δήμος Περάματος από την κυβέρνηση. Ο προϋπολογισμός του έργου θα ενταχθεί στον προϋπολογισμό δημοσίων επενδύσεων των δύο επόμενων ετών, '96 και '97.Πρόκειται για μια σημαντική νίκη του λαού του Περάματος και της δημοτικής αρχής, αφού το έργο είχε εγκαταλειφθεί τελείως από την κυβέρνηση και είχε μείνει γιαπί, με άμεσο κίνδυνο, όχι μόνο να χαθούν τα 380 εκατομμύρια δραχμές που έχουν δαπανηθεί μέχρι τώρα για την κατασκευή του, αλλά και ο ίδιος ο χώρος!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο χώρος είχε παραχωρηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό στο δήμο μετά από αγώνες. Η κατασκευή του κολυμβητηρίου σταμάτησε πριν ένα χρόνο, αφήνοντας ημιτελείς τις κερκίδες, ενώ δεν είχαν κατασκευαστεί οι απαραίτητες κτιριακές εγκαταστάσεις και δεν είχε τοποθετηθεί ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός.

Η δημοτική αρχή είχε οργανώσει πολλές κινητοποιήσεις, συσκέψεις μαζικών και αθλητικών φορέων και συνεχείς επαφές με τον αρμόδιο υπουργό και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τώρα, ο δήμαρχος του Περάματος Γ. Πατσιλινάκος ελπίζει ότι "με τη συνέχεια των αγώνων του λαού του Περάματος και την υλοποίηση των παραπάνω εξαγγελιών, αρχίζει, επιτέλους, η αξιοποίηση του δυτικού άκρου της πόλης, που αποτελεί το μοναδικό επίνειο της β Περιφέρειας Πειραιά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ