Τρίτη 16 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κλίνατε "επί δεξιά"!

Τι ωραία που έχουν "διατάξει και στοιχίσει" τα αφεντικά των ΜΜΕ τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και "συντεταγμένα", δίκην κοπαδιού, τα οδηγούν στην κατεύθυνση που επιθυμούν.

Στην αρχή βγήκαν τα δήθεν αδέσμευτα όργανα των συγκροτημάτων Μπόμπολα και Τεγόπουλου και έδωσαν πρώτα το σύνθημα για άμεση αντικατάσταση του Α. Παπανδρέου κάνοντας στροφή 180 μοιρών στη μέχρι τότε στάση τους και υπέδειξαν ακόμα και τους συγκεκριμένους τρόπους, π.χ. η "Ελευθεροτυπία" πρότεινε την κατάθεση πρότασης νόμου.

Τα "Νέα" του συγκροτήματος Λαμπράκη, ως περισσότερο "φιλοπασοκικά", κρατούσαν αποστάσεις από τις "κραυγαλέες" ενέργειες κάποιων δελφίνων, χωρίς βέβαια να κρύβουν ότι πρέπει να γίνει άμεσα αντικατάσταση, ακριβώς για να ακολουθήσουν το "ρεύμα" και οι λεγόμενοι προεδρικοί και κομματικοί. Χτες όμως παρέμβηκε αποφασιστικά δίνοντας για λογαριασμό του Α. Παπανδρέου το σύνθημα, με τον πρωτοσέλιδο τίτλο: "Ανδρέας: Εκλέξτε νέο πρωθυπουργό" (! ).Σημασία δεν έχει βέβαια, όπως γίνεται αντιληπτό, τι λέει ο Α. Παπανδρέου αλλά τι λέει ο Λαμπράκης.

Ετσι τώρα "υπό τη σκέπη του", όλα στο ΠΑΣΟΚ βαδίζουν συναινετικά και προπαντός νεοσυντηρητικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ