Τρίτη 16 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ"
Ανέξοδες υποσχέσεις για επαναφορά στο δημόσιο

Ανέξοδες υποσχέσεις και παχιά λόγια χωρίς αντίκρυσμα σκόρπισε πάλι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών Κίμωνας Κουλούρης,για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της "Ολύμπικ Κέτερινγκ".

Σε τελετή για την κοπή της πίτας, ο Κ. Κουλούρης, για λόγους κομματικής εκμετάλλευσης και μόνο, υποσχέθηκε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο θα αποχωρήσουν από την εταιρία οι Λιβανέζοι επιχειρηματίες, οι οποίοι με τη σκανδαλώδη σύμβαση της ΝΔ κατέχουν σήμερα το 49% των μετοχών της "Ολύμπικ Κέτερινγκ". Πρόκειται για μια ακόμα ανέξοδη υπόσχεση του Κ. Κουλούρη για τη ρύθμιση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εταιρίας, μόνο που τώρα, επειδή έγινε ενώπιον των εργαζομένων, διανθίστηκε με τα παχιά λόγια περί απομάκρυνσης των ιδιωτών. Κάτι, όμως, που είχε αποφύγει να θίξει πριν λίγους μήνες, που υποσχόταν μόνο ότι επί των ημερών του δε θα ξεπουληθεί το "Κέτερινγκ".

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση επικαλείται δικαστικό κώλυμα για τη ρύθμιση του ιδιοκτησιακού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το διαιτητικό δικαστήριο της Χάγης, στο οποίο έχουν προσφύγει οι Λιβανέζοι επιχειρηματίες, έχει εκδώσει την ετυμηγορία του από το περασμένο καλοκαίρι. Η απόφαση αυτή μέχρι σήμερα κρατείται μυστική, κάτι που ενισχύει τις βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για απόφαση σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ