Τετάρτη 7 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συμπεράσματα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ πρώτο, από τις αντικρουόμενες δηλώσεις του "τέως" με το περιβάλλον Καραμανλή και της ΝΔ: Εκείνη την εποχή, όλοι αυτοί το 'χανε το πραξικόπημα ...για πασατέμπο.

***

Συμπέρασμα δεύτερο: Ως συνήθως, σ' αυτές τις αντεγκλήσεις, που ξεσπάνε ξαφνικά, "κάτι παίζεται". Το τι ακριβώς θα το δούμε, όπως πάντα, στο τέλος.

***

Συμπέρασμα τρίτο: Διαπιστώθηκε μια μανία των ΜΜΕ να υπερπροβάλλουν το θέμα, που δεν πείθει κανέναν για το ότι το κίνητρο είναι η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και η συνεισφορά στην ιστορική επιστήμη.

***

Συμπέρασμα τέταρτο: Αυτός ο Γλύξμπουργκ γίνεται όλο και πιο εκνευριστικός, όσο περνά ο καιρός.

***

Συμπέρασμα πέμπτο (και τελευταίο): Τον Σημίτη τον βολεύει ο όλος θόρυβος και γι' αυτό "κάνει την πάπια". Αστους να ασχολούνται με τέτοια...

***

ΤΟ ΠΑΙΔΙ που απειλούσε να αυτοκτονήσει χτες, στο κέντρο της Αθήνας, είναι προφανώς μια θλιβερή εξαίρεση, των νέων που δεν ωφελούνται σήμερα, από τα εξαίρετα συστήματα σωφρονισμού, κοινωνικής επανένταξης και παροχής εργασίας που λειτουργούν στη χώρα.

***

Κάπως έτσι το αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι υπουργοί...

***

Πάντως, αν περιμένεις από τον Ευαγγελάτο - που ζήταγες το μεσημέρι - φίλε, να σου λύσει αυτά τα προβλήματα, μάλλον έχασες. Αλλά δε φταις εσύ. Αλλοι φταίνε και δεν πληρώνουν δυστυχώς γι' αυτό.

***

ΝΑ ΖΕΙΣ στο Πέραμα, να δουλεύεις στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, να μένεις χωρίς δουλιά, παντού γύρω να "υπάρχουν ζόρια", και να σου 'ρχεται κι ο Λαλιώτης να σου πει για την πορεία ανάπτυξης που προωθεί η κυβέρνηση στην περιοχή...

***

Πολύ το ρισκάρουν αυτοί οι κυβερνώντες...

***

Να ξέρουν ότι από εδώ και πέρα ζεσταίνει κι ο καιρός, τα νεύρα τεντώνονται, ας μην προκαλούν έτσι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ