Παρασκευή 10 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΤΟΣ κυβερνητικού ελέγχου δείχνουν τα πράγματα στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, καθώς η αστυνομία, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και ρόπαλα, ήρθε σε βίαιες συγκρούσεις με τους εργαζόμενους και τους φοιτητές (σελίδα 9).

ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ η μάχη εμποροϋπαλλήλων και ΕΒΕ για το ωράριο μετά την απόφαση της επιχείρησης "Κωτσόβολος ΑΕ" να λειτουργεί κάθε Σάββατο έως τις 9 το βράδυ. Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλούν αύριο στις 4 το απόγευμα έξω από το κατάστημα της Ομόνοιας (σελίδα 10).

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τ' αφεντικά της Ευρωπαϊκής Ενωσης πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει - αν όχι, "κακό του κεφαλιού τους" - ότι δεν "ξεμπέρδεψαν" με τους Ελληνες αγρότες... (σελίδα 17).

ΕΠΙΣΧΕΣΗ εργασίας από 13 Γενάρη ξεκινούν οι 150 εργαζόμενοι του Ψυχολογικού Κέντρου Βόρειας Ελλάδας. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για 1,5 μήνα, δεν έχουν καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων και οι υπερωρίες, οι προμηθευτές απειλούν με μηνύσεις και η αδιαφορία των υπευθύνων συνεχίζεται... (σελίδα 19).

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της υγείας των ασφαλισμένων καθώς και η προστασία της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας, είναι δυο απ' τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για να προωθήσει σχέδια περικοπών φαρμάκων σε διάφορα επίπεδα (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ