Τρίτη 9 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
10ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Στις 17 και 18 Απρίλη, θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα το 10ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο, το οποίο διοργανώνουν η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) και η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ). Το θέμα του συνεδρίου είναι "Τα αναλυτικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση".

Η Πανηγυρική Συνεδρίαση θα γίνει την Τετάρτη 17 Απρίλη στις 9.30 το πρωί, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων και έχουν κληθεί να παρευρεθούν οι τοπικές αρχές και ο υπουργός Παιδείας.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να διερευνηθούν θέματα, όπως η ιδεολογία, οι στόχοι, οι σύγχρονες τάσεις και προοπτικές, καθώς και η ελληνική και κυπριακή πραγματικότητα, σε σχέση με τα αναλυτικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Τις εισηγήσεις στο συνέδριο θα κάνουν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι από την Ελλάδα και την Κύπρο και θα λάβουν μέρος 150 περίπου σύνεδροι από την Κύπρο και άλλοι τόσοι από την Ελλάδα.

Στους συνέδρους περιλαμβάνονται νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, σχολικοί σύμβουλοι, προϊστάμενοι Γραφείων Εκπαίδευσης, εκπρόσωποι των Παιδαγωγικών Τμημάτων και των άλλων τμημάτων των ΑΕΙ, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των Βορειοηπειρωτών δασκάλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ