Τετάρτη 24 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πάλι θριαμβεύσαμε...

Αποδέχεται όλες τις ελληνικές θέσεις για το Αιγαίο ο πρωθυπουργός, Τζ. Μέιτζορ - λένε - μετά τη συνάντησή του με τον Σημίτη. Μα τι του υποσχέθηκε και τον κατάφερε; Οτι θα εισάγουμε βοδινό κρέας αποκλειστικά από τη Βρετανία (ξέρετε από κείνο το καλό...);

***

Κι άλλος θρίαμβος: Τον ελληνικό τσαμπουκά μετέφερε τούτες τις μέρες στο Λουξεμβούργο ο Πάγκαλος. Το ξεκαθάρισε ότι η Τουρκία δεν παίρνει φράγκο απ' την Ευρώπη αν δε βάλει μυαλό.

***

Εστειλε στην Αγκυρα και κείνο το... φερέφωνο των ελληνικών θέσεων, τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζ. Κόρνμπλουμ, να τους το εξηγήσει.

***

Μάλιστα, ο Αμερικανός θα 'ρθει στη συνέχεια και στην Ελλάδα, για να του δώσουμε περαιτέρω οδηγίες για το τι θα κάνει...

***

Διάταγμα για τη διεκδίκηση της Ολυμπιάδας του 2004 ετοιμάζεται να υπογράψει ο Σημίτης, μόλις επιστρέψει από το Λονδίνο (νομίζοντας, προφανώς, ότι θα είναι για 8 ακόμα χρόνια πρωθυπουργός). Μάλλον, υπεραισιόδοξο για κάποιον που δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει τη θέση του... στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

***

Κοίτα να δεις που όλοι οι ΠΑΣΟΚοδελφίνοι σνομπάρουν τώρα τη θέση του αντιπροέδρου του κινήματος. "Να ξεκαθαριστεί ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες, το κύρος και θα δούμε", λένε. Μα τι θέλουν τέλος πάντων; Τη θέση του προέδρου; Να καταπατηθούν τα ιερά και τα όσια;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ