Σάββατο 11 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΟΧΙ σε ιδιώτες ο έλεγχος στάθμευσης

Την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της ελεγχόμενης στάθμευσης στο Δήμο της Καλλιθέας τονίζουν σε ανακοίνωσή τους η Δημοκρατική Κίνηση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΔΗΚΕΒΕ) της περιοχής και η Επιτροπή Πρωτοβουλίας των κατοίκων. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε την υπογραφή της σύμβασης με την ιδιωτική εταιρία ΣΕΛΜΟ, παραχωρώντας της έτσι την ελεγχόμενη στάθμευση. Η ΔΗΚΕΒΕ και η Επιτροπή Πρωτοβουλίας των κατοίκων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 14 Μάη στις 6 το απόγευμα στον πεζόδρομο μπροστά στο Δημαρχείο Καλλιθέας.

Στην ανακοίνωση επίσης τονίζεται ότι η επιχειρηματολογία του δήμου και της ΣΕΛΜΟ πριν την υπογραφή της σύμβασης είχε σαν στόχο τον αποπροσανατολισμό των δημοτών, καθώς και να συνηθίσουν στην ανταποδοτικότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται, πληρώνοντας δύο φορές, μία στο κράτος και μία στο δήμο.

Η ανακοίνωση της ΔΗΚΕΒΕ καταλήγει τονίζοντας ότι το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης μέσω της ΣΕΛΜΟ έχει καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα με βέβαια κέρδη μόνο για την ιδιωτική εταιρία και όχι για το δήμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ