Παρασκευή 17 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συσκέψεις για την παιδεία

Κάλεσμα προς όλους τους φορείς του Δήμου Πειραιά απευθύνει το "Μέτωπο Παιδείας Πειραιά", για συμμετοχή σε συσκέψεις - συζητήσεις, όπου θα γίνει ενημέρωση για τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις, που προωθεί το υπουργείο Παιδείας και συζήτηση για τη μεθόδευση επίλυσης των τοπικών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα, καλεί τους φορείς του Δ' Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά σε συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μάη, στις 7 μ.μ., στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Θηβών και Φαλήρου) και τους φορείς του Ε' Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά την Τετάρτη 22 Μάη, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο "Καλιφόρνια".

"Τα προβλήματα στο χώρο της παιδεία συνεχώς οξύνονται και πολλαπλασιάζονται. Βλέποντας ότι οι γονείς ξοδεύουν τεράστια ποσά για τις μορφωτικές ανάγκες των παιδιών τους, ότι οι εκπαιδευτικοί εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες με μισθούς πείνας, ότι οι μαθητές στοιβάζονται μέσα σε ακατάλληλες αίθουσες, είπαμε ότι επιβάλλεται άμεσα να αναπτύξουμε συντονισμένη δράση όλοι μαζί, γονείς, καθηγητές, δάσκαλοι, μαθητές για να περιφρουρήσουμε και να αναβαθμίσουμε τη δημόσια, ενιαία και δωρεάν παιδεία", τονίζει στο κάλεσμά του το "Μέτωπο Παιδείας Πειραιά".

Στις συζητήσεις έχουν καλεστεί να παραβρεθούν εκπρόσωποι από τον ΟΣΚ, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, από τη Νομαρχία Πειραιά, από τον Δήμο Πειραιά και από τον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ