Παρασκευή 17 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
22Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Προφεστιβαλικές σε Αθήνα και Κέρκυρα

Με διήμερες εκδηλώσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Αθήνας άνοιξε χτες στην πρωτεύουσα ο κύκλος των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, ενώ η πρώτη εκδήλωση στην επαρχία γίνεται αύριο στον Αη Μαθιά της Κέρκυρας.

Με κεντρικό σύνθημα "Καταγγέλλουμε τον ιμπεριαλισμό, αγωνιζόμαστε για την ειρήνη, τα δικαιώματά μας, για το σοσιαλισμό", ξεκίνησε το διήμερο στον κήπο του Πάντειου. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 9 το βράδυ με συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα, συνέχισε με συζήτηση για την ειρήνη και τελείωσε με λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα "Ρωμιοσύνη". Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζήτηση για τις εξελίξεις στη δημόσια παιδεία και συναυλία με τον Δ. Παναγόπουλο και τους "Aura".

Με συζήτηση για την ειρήνη στο πλαίσιο του Δεκαήμερου Ειρήνης και μουσικό πρόγραμμα από ερασιτεχνικά φοιτητικά συγκροτήματα άρχισαν και οι διήμερες εκδηλώσεις στον πευκώνα του ΤΕΙ Αθήνας, που διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Αθήνας. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συζήτηση για την ανεργία με τον γενικό γραμματέα της ΓΣΕΕ Γ. Μαυρίκο,εκπρόσωπο της ΠΟΕΔΗΝ και άλλους.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων και την ανταλλαγή απόψεων πάνω στο θέμα της στρατιωτικής θητείας, θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση και στην Κέρκυρα, την οποία διοργανώνει η ΟΒ Αη Μαθιά της ΚΝΕ, αύριο στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας. Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει πρόγραμμα από ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ