Τετάρτη 29 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επανέρχεται το λούνα παρκ στο Μικρολίμανο

Ξανάρχεται χωρίς άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας το λούνα παρκ στο Μικρολίμανο, διαρκούσης της δικαστικής έρευνας για τα σκοτεινά σημεία της οικονομικής του σχέσης με το Δήμο Πειραιά.

Παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος Στ. Λογοθέτης είχε κατηγορηθεί προ μηνών ότι προχώρησε σε αδιαφανείς συναλλαγές δεκάδων εκατομμυρίων, σε μετρητά και επιταγές, που δεν εμφάνισε ποτέ ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά ούτε καν στην ταμειακή υπηρεσία του δήμου, η άδεια εκμίσθωσης του χώρου είχε ανακληθεί και ο επιχειρηματίας Χρ. Λεπατατζής είχε υποβάλει μηνύσεις και είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας τη συντηρητική κατάσχεση δημοτικής περιουσίας, ώστε να διασφαλίσει τα ποσά που προπλήρωσε για την εκμίσθωση του χώρου ως τον Οκτώβρη του 1996.

Οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να έχουν ξεχάσει τις κατηγορίες που αντάλλαξαν και να έχουν συμφωνήσει και πάλι να υποβαθμίσουν την περιοχή. Τώρα το λούνα παρκ στήνεται απέναντι απ' τον παλιό χώρο, δίπλα απ' τη Βίλα Ζαχαρίου, πάνω σε δύο γήπεδα τένις που υπήρχαν εκεί και καταστρέφονται. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η παράδοση του χώρου στο λούνα παρκ συμφωνήθηκε καθώς ο επιχειρηματίας διεκδικούσε να του επιστραφούν τα 70.000.000 δραχμές από τα μισθωτικά δικαιώματα που είχε προπληρώσει, αλλά ο δήμος δεν του τα έδινε. Εκείνος λέγεται ότι δεσμεύτηκε να αποσύρει τις μηνύσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ