Τετάρτη 12 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΤΑ
Μετάθεση - δίωξη συνδικαλιστή

Την αδικαιολόγητη μετάθεση - δίωξη του ταχυδρομικού υπάλληλου Αιμίλιου Καζάκου καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η παράταξη της "Δημοκρατικής Συνεργασίας" στα ΕΛΤΑ. Με το πρόσχημα των υπηρεσιακών αναγκών, ο Αιμίλιος Καζάκος, με εικοσάχρονη προϋπηρεσία στα ΕΛΤΑ, μετατίθεται από το Ταχυδρομείο Αμπελοκήπων στην Αγία Παρασκευή, αν και είναι γνωστό πως η πραγματική αιτία είναι η συνδικαλιστική του δράση και το θάρρος του να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, για υπηρεσιακά και πολιτικά θέματα.

Η "Δημοκρατική Συνεργασία" των ΕΛΤΑ υπογραμμίζει ότι οι ενέργειες του προϊστάμενου του Ταχυδρομείου Αμπελοκήπων, είναι απόρροια μικροκομματικών σκοπιμοτήτων που δυστυχώς έγιναν δεκτές και από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αθήνας, και δε στοχεύουν στην καλή λειτουργία του Γραφείου, αλλά διχάζουν το προσωπικό και προκαλούν προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση του ταχυδρομικού έργου.

Τέλος, η παράταξη ζητάει από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ ν' ανακαλέσει την αυθαίρετη και άδικη μετάθεση του υπαλλήλου και το Σύλλογο των Διοικητικών, να υπερασπιστεί το μέλος του και ν' αποτρέψει τις αυθαιρεσίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ