Παρασκευή 12 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τον "θανάτωσαν"

Τον "δίκασαν" και τον "καταδίκασαν" στην εσχάτη των ποινών. Μόνο με υποψίες της Αστυνομίας. Χωρίς αποδείξεις. Πριν διερευνηθεί όλη η περίεργη υπόθεση. Τον "καταδίκασαν" απηνώς, με το δημόσιο διασυρμό του από τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία καθώς εζήλωσαν τις "εγκληματικές" μεθόδους των μεγαλοκάναλων της θεαματικής αγυρτείας, τον παρέδωσαν στη χλεύη της μικρής κλειστής κοινωνίας του. Τόσο απηνώς, που δε χρειάστηκε δήμιος να εκτελέσει την ποινή. Την εκτέλεσε ο ίδιος ο "κατηγορούμενος". Εγινε αυτόχειρας, ο 47χρονος οδηγός της εταιρίας χρηματομεταφορών, μετά την κατηγορία ότι αυτός έκλεψε σάκο με 350 εκατομμύρια.

Αβυσσος άβυσσον επικαλείται... Σα να λέμε, ενός κακού μύρια έπονται. Αβυσσος ο άγριος χορός του καπιταλιστικού χρήματος. Αβυσσος το "μεροκάματο του τρόμου", σαν αυτό του Χαράλαμπου Μπρούτζου. Αβυσσος η αστυνομική "λογική". Αβυσσος η "ενημέρωση" των ΜΜΕ, που πλουτίζουν σε βάρος δικαίων και αδίκων. Που εκτρέφουν το "κοινό" τους, με φουκαράδες "αποδιοπομπαίους τράγους".

"

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι στα 50 μου χρόνια αμφισβητείται η τιμιότητα μου", έγραψε σε σημείωμά του ο αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες. Εμείς δεν είμαστε "δικαστές", να κρίνουμε "αθώο" ή ένοχο οποιονδήποτε. Η τραγωδία ενός ακόμη λαϊκού ανθρώπου μας πονά. Μια, ακόμη, μέσα σε πολλές. Και αναρωτιόμαστε: Μέχρι πού θα φτάσει αυτή η κατρακύλα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ