Παρασκευή 12 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φραστική προσήλωση στο τραμ

Τα μέσα σταθερής τροχιάς, στα οποία περιλαμβάνεται και το τραμ, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του συγκοινωνιακού συστήματος της Αθήνας, για το οποίο την ευθύνη σχεδιασμού και εποπτείας έχει ο ΟΑΣΑ. Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Τάσος Χριστοδουλάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε χτες με το δήμαρχο Πειραιά, Στέλιο Λογοθέτη, ο οποίος του παρέδωσε μελέτη που εκπόνησε ο δήμος για την κατασκευή τραμ.

Εξάλλου, ο ΟΑΣΑ διευκρινίζει ότι το εισιτήριο μετεπιβίβασης και διπλής ακύρωσης, δεν έχει επεκταθεί στα τρόλεϊ και στα πράσινα λεωφορεία. Η δωρεάν μετεπιβίβαση με διπλή ακύρωση του εισιτηρίου, ισχύει μόνο στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, και συγκεκριμένα από τις λεωφορειακές γραμμές με τα διακριτικά Α, Β, Γ, και τις διαδημοτικές γραμμές 140, 120, 421, 450, 550, 703, στις γραμμές των τοπικών δικτύων και αντιστρόφως.

  • Στάση εργασίας πραγματοποιούν τη Δευτέρα 15 του Ιούλη οι εργαζόμενοι των ΗΛΠΑΠ για να πάρουν μέρος στη Γενική τους Συνέλευση με θέμα τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Τα τρόλεϊ δε θα κυκλοφορήσουν από τις 5 μ.μ. μέχρι στις 10 το βράδυ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ