Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγάντα...

Στο Χαϊδάρι περιόδευσε χτες το απόγευμα ο Μήτσος Κωστόπουλος

Οσο πλησιάζουν οι μέρες για τις εκλογές η επαφή των κομμουνιστών με τον κόσμο δεν εντείνεται μόνο, αλλά γίνεται ακόμα πιο ζεστή, ακόμα πιο ανθρώπινη. Αυτό φάνηκε και χτες κατά την περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος στη Β Αθήνας, Μήτσο Κωστόπουλο,στο δάσος Χαϊδαρίου.

Απλοί άνθρωποι του μόχθου στις γειτονιές της περιοχής επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στο κλιμάκιο των κομμουνιστών. Πολύ ήταν αυτοί που ήθελαν οπωσδήποτε κάτι να τους "φιλέψουν" και να γίνει έτσι η αρχή για συζήτηση. Από τις επαφές που είχε το κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους κατοίκους της περιοχής προέκυψε η αγανάκτηση και η οργή του κόσμου για τα δύο μεγάλα κόμματα και την πολιτική που εφαρμόζουν.

"Αγάντα γιατί άμα λείψετε και εσείς πάμε χαμένοι", "σε αυτές τις εκλογές ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει ΚΚΕ, γιατί οι δύο μεγάλοι μας οδηγούν στην καταστροφή", "δουλεύουμε για να πληρώνουμε την εφορία". Αυτές είναι μερικές από τις ατάκες που είπαν οι κάτοικοι της περιοχής.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ και ο Μ. Κωστόπουλος, προειδοποίησαν τον κόσμο, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ, ώστε ισχυρό στη Βουλή αλλά και έξω από αυτή να παλέψει μαζί τους, στον δρόμο του αγώνα για τηδιεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ