Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φρ. Παπαδέλης

Επαθε εγκεφαλικό επεισόδιο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από χτες το πρωί στη Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθήνας, ο υφυπουργός Υγείας Φραγκλίνος Παπαδέλης,ο οποίος υπέστη τα ξημερώματα της Δευτέρας εγκεφαλικό αγγειακό επεισόδιο.

Χτες το απόγευμα ο υφυπουργός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρεθεί το αίμα από την περιοχή αυτή του εγκεφάλου. Οι γιατροί μετά την επέμβαση, που διήρκεσε τέσσερις ώρες, ήταν επιφυλακτικοί για την εξέλιξη της κατάστασής του.

Ο Φρ. Παπαδέλης έπαθε το εγκεφαλικό επεισόδιο στη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας του στη Λήμνο. Ο υφυπουργός ένιωσε ζαλάδα. Οταν η κατάσταση επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του νησιού και από εκεί, στις 2 τα ξημερώματα, με C 130 στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας.

Κοντά στον Φρ. Παπαδέλη βρέθηκαν απ' την πρώτη στιγμή συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του υφυπουργού. Στο νοσοκομείο πήγαν ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, υπουργοί της κυβέρνησης, στελέχη του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Λέσβου, Στρατής Κόρακας,έκανε την παρακάτω δήλωση: "Με συγκίνηση πληροφορηθήκαμε το πρόβλημα της υγείας που αιφνιδιαστικά δημιουργήθηκε στον συντοπίτη μας βουλευτή και υφυπουργό κ. Φρ. Παπαδέλη. Εύχομαι ολόψυχα να το ξεπεράσει γρήγορα χωρίς συνέπειες για την υγεία του στο μέλλον".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ