Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο ΚΚΕ η μόνη εναλλακτική ψήφος

Στη Νέα Ερυθραία περιόδευσε χτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας, Ορέστης Κολοζώφ

Στο Μορτερό, στην ξεχασμένη συνοικία της Νέας Ερυθραίας, περιόδευσε χτες το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β Αθηνών, Ορέστης Κολοζώφ.Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες του 1994 και ελάχιστα πράγματα έδειχναν πως κάτι έχει αλλάξει στην περιοχή. Τα αντιπλημμυρικά έργα ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ ο χειμώνας πλησιάζει και τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί πως το Μορτερό με μια καταιγίδα δε θα μεταμορφωθεί πάλι σε... λίμνη.

Η εγκατάλειψη αυτή, η αθέτηση όλων των υποσχέσεων που δόθηκαν και δεν τηρήθηκαν, έχουν αγανακτήσει τους κατοίκους, οι οποίοι τόνιζαν χτες στον Ορ. Κολοζώφ πως "τόσα χρόνια κανένας εκπρόσωπος των δύο μεγάλων κομμάτων δεν έχει επισκεφτεί τη γειτονιά μας, δεν έχει ενδιαφερθεί για τα προβλήματά μας". Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ επισήμανε πως η αγανάκτηση αυτή μπορεί σ' αυτές τις εκλογές να μεταβληθεί σε ψήφο διαμαρτυρίας, ψήφο αντίστασης και πάλης.

"Ο κόσμος πρέπει να αντισταθεί, γιατί οι εντολοδόχοι των Βρυξελλών την επόμενη των εκλογών θα περάσουν ακόμα πιο αντιλαϊκά μέτρα. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο τις μέρες που απομένουν πως η μόνη εναλλακτική λύση είναι η ψήφος στο ΚΚΕ", είπε χαρακτηριστικά ο Ορ. Κολοζώφ, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε - μετά την περιοδεία - στα γραφεία της ΚΟ Νέας Ερυθραίας. Τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, όσο και κατά την περιοδεία του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα τρία μικρά κόμματα (ΠΟΛ.ΑΝ., ΣΥΝ, ΔΗΚΚΙ) επισημαίνοντας πως η πολιτική τους σε τίποτα δε διαφέρει απ' τα μεγάλα κόμματα του δικομματισμού. "Παρουσιάζονται στο λαό με άλλο προσωπείο, αλλά στην ουσία στηρίζουν όλες τις βασικές επιλογές των άλλων κομμάτων", υπογράμμισε ο Ορ. Κολοζώφ.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισήμανε πως η μόνη λύση είναι "ένα ισχυρό ΚΚΕ". Υπογράμμισε πως μόνο έτσι θα ενισχυθεί η φωνή του λαού, των εργαζομένων, των αγροτών, της νεολαίας. "Εμείς ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα συντονιστούν οι αγώνες, θα δημιουργηθεί ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης", κατέληξε ο Ορέστης Κολοζώφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ