Πέμπτη 2 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ
Κι άλλη επιτυχία της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης"

Με αυξημένη κατά περίπου 45% τη συμμετοχή, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, έγιναν χτες οι αρχαιρεσίες στο σωματείο των εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγία Ολγα".

Το άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο των εκλογών είναι ο διπλασιασμός των δυνάμεων της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης", που υποστήριξε η "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα" και η ανάδειξή της σε δεύτερη δύναμη. Πήρε 140 ψήφους - έναντι 70 - και 3 έδρες - έναντι 2 - στο ΔΣ του σωματείου. Οι ψήφοι που πήραν οι άλλες παρατάξεις είναι οι εξής: ΠΑΣΚΕ 205 ψήφοι (έναντι 188) και 4 έδρες (είχε 5), ΔΑΚΕ 100 (έναντι 71) και 2 έδρες (είχε πάλι 2), Ανεξάρτητη Δημοκρατική Παράταξη 28 και Συνδικαλιστική Ανοιξη 7 ψήφους, αλλά δεν κέρδισαν έδρες.

Για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ - σ' αυτήν δεν παίρνουν μέρος οι γιατροί - τα αποτελέσματα είναι τα εξής: ΠΑΣΚΕ: 123 ψήφους (3 αντιπρόσωποι), Αγωνιστική Συσπείρωση 92 (2 έδρες), ΔΑΚΕ 60 (1 έδρα) και Ανεξάρτητη Δημοκρατική Παράταξη 21 και κανέναν αντιπρόσωπο.

Πρόσφατα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο εξέλεξαν ως εκπρόσωπό τους στη Διοίκηση του νοσοκομείου τον Χάρη Χουρδάκη,στέλεχος της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ