Πέμπτη 2 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ
Πηγάδι θράσους και αδιαφορίας

Την αδιαφορία και την αργοπορία των υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, καθώς εδώ και δέκα μέρες παραμένει ανοιχτό ένα πηγάδι μεγάλου βάθους, που βρίσκεται σε πεζόδρομο, δίπλα στο σχολείο. Οι γονείς, με χτεσινή τους επιστολή προς το δήμαρχο Πειραιά, επισημαίνουν τον κίνδυνο ατυχημάτων, αφού οι παλέτες που είχαν τοποθετηθεί στο πηγάδι από εργάτες του δήμου έχουν μετακινηθεί από τα παιδιά που παίζουν. Ετσι, το πηγάδι, που εμφανίστηκε μετά από καθίζηση που προκάλεσε η βροχή, αποτελεί έναν "ανοιχτό" τάφο, ευτυχώς χωρίς τραγικές συνέπειες μέχρι σήμερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 27.1.95 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε στείλει έγγραφο προς το δήμαρχο Πειραιά, Στ. Λογοθέτη, ζητώντας να δοθεί άμεσα μια λύση, ενώ προσπάθησαν να επικοινωνήσουν και με τον αντιδήμαρχο κ. Τσιντώνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι γονείς, η γραμματέας του αντιδημάρχου τους απαντούσε ότι ο αντιδήμαρχος δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει για τις κινήσεις που θα κάνει. Αλλά και οι προσπάθειες του προέδρου του Δ Δημοτικού Διαμερίσματος να επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες του δήμου για το θέμα απέτυχαν, αφού - όπως είπε ο ίδιος στους γονείς - τον αγνόησαν.

"Δίνουμε ένα περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 3.2.95, για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα. Αν δε γίνει κάτι μέχρι τότε, θα αναγκαστούμε να κάνουμε κινήσεις, που δε θα είναι ευχάριστες για το Δήμο Πειραιά",επισημαίνει στην επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ