Παρασκευή 24 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οδηγοί προσοχή σε Κηφισίας - Μεσογείων

Κυκλοφοριακά προβλήματα θα αντιμετωπίσουν τις προσεχείς μέρες οι οδηγοί που θα κινούνται προς την Αθήνα από τις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων εξαιτίας τεχνικών έργων. Συγκεκριμένα:

  • Το Σαββατοκύριακο, όπως πληροφορεί το ΥΠΕΧΩΔΕ, θα εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα καθόδου προς την Αθήνα στο τμήμα της από τον ΟΤΕ μέχρι τη διασταύρωση του Ολυμπιακού Σταδίου. Για το λόγο αυτό το υπουργείο παρακαλεί τους οδηγούς να έχουν στα σημεία αυτά μειωμένη ταχύτητα, να δείχνουν προσοχή και να ακολουθούν πιστά τα σήματα και τις υποδείξεις της Τροχαίας.
  • Θα στενέψει κατά μία λωρίδα η κάθοδος της Μεσογείων προς την Αθήνα στο τμήμα από το ύψος του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου μέχρι την οδό Κ. Ουράνη, εξαιτίας εργασιών για την κατασκευή της σήραγγας του μετρό που θα συνδέει τους σταθμούς "Κατεχάκη" και "Πεντάγωνο". Οπως, πάντως, αναφέρει η "Αττικό Μετρό ΑΕ", η κατάληψη αυτή της μιας λωρίδας είναι προσωρινή και έγινε λόγω εκτάκτων εργασιών παράκαμψης αγωγού της ΕΥΔΑΠ. Οι εργασίες, συμπληρώνει, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη Μάρτη, οπότε και η λωρίδα θα αποδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ