Παρασκευή 31 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες...

Δήλωση του Μ. Κωστόπουλου σχετικά με τις αλλαγές στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Ο Μήτσος Κωστόπουλος,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, σε δήλωσή του σχετικά με τις αλλαγές στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, τόνισε:

"Ο κ. πρωθυπουργός ζήτησε συγνώμη από τους συνταξιούχους για τη βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ. Οι πληροφορίες που διαρρέουν κυβερνητικοί κύκλοι αφήνουν να εννοηθεί ότι ένας απ' τους λόγους εκπαραθύρωσης του κ. Παπαθεμελή ήταν το χτύπημα των συνταξιούχων. Μέχρι εδώ ας πούμε ότι υπάρχει κάποια λογική σειρά στα γεγονότα. Ομως, τα πράγματα μπερδεύονται στη συνέχεια και μπερδεύονται πολύ.

Ο κ. Βαλυράκης, όπως είναι γνωστό, υποστήριξε στη Βουλή περίπου την άποψη ότι ήταν λίγο το ξύλο που έφαγαν οι απόμαχοι. Σήμερα ο κ. πρωθυπουργός, όπως δείχνουν τα πράγματα, προβιβάζει τον κ. Βαλυράκη! Τι συμβαίνει; Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα παραλογισμό; Ηταν υποκριτική η συγνώμη του πρωθυπουργού και όταν την έκανε είχε άλλα στο μυαλό του; Δίνει αέρα στα πανιά στις επικίνδυνες, τρομοκρατικές, στην ουσία, λογικές του κ. Βαλυράκη; Σε τέτοια ερωτήματα δεν είναι εύκολη η απάντηση από λογικούς ανθρώπους. Πάντως, αν η απόφαση για προβιβασμό Βαλυράκη σηματοδοτεί γραμμή τρομοκράτησης του λαού, θα μπορούσε να ισχύσει η φράση: Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες... ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ