Παρασκευή 31 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμπρακτη συμπαράσταση στους αγρότες

Κάλεσμα σωματείων και μαζικών φορέων για συμμετοχή στον αυριανό γιορτασμό του Κιλελέρ. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Αθήνα

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων καλεί τα σωματεία της δύναμής της να πάρουν μέρος στον αυριανό γιορτασμό του Κιλελέρ, στο πλευρό των ξεσηκωμένων αγροτών, όπου θα παραβρεθεί και αντιπροσωπεία της διοίκησής της. Στο γιορτασμό θα παραβρεθεί επίσης αντιπροσωπεία Σωματείων της Αθήνας, που θα επισκεφτεί και τα μπλόκα των αγροτών.

  • Λεωφορεία για το Κιλελέρ δρομολογούν: Το Παράρτημα Καλλιθέας του Συνδικάτου Οικοδόμων, αύριο στις 6 π.μ. από την πλατεία Δαβάκη. Το Παράρτημα Ν. Ιωνίας του Συνδικάτου Οικοδόμων, αύριο στις 6 π.μ. από τον σταθμό Ν. Ιωνίας του Ηλεκτρικού. Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Ν. Ηρακλείου στις 6 π.μ. από τον κινηματογράφο "Τρία Αστέρια". Σωματεία του Πειραιά στις 6 π.μ. από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης.
  • Η ΤΕ ΕΣΑΚ Αθήνας καλεί τα μέλη και τους φίλους της να δώσουν αγωνιστικό "παρών" και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους αγρότες, με την παρουσία τους στο γιορτασμό του Κιλελέρ.
  • Τη συμπαράσταση των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης, στον αγώνα των αγροτών όλης της χώρας, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της πόλης, σε αντίθεση με την πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΚΘ που, εναρμονισμένη στη γραμμή της ΓΣΕΕ, στηρίζει τη φορομπηχτική και αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης. Η ανακοίνωση υπογράφεται από τα Σωματεία Οικοδόμων, Επισιτισμού, Εμποροϋπαλλήλων, Καπνεργατών, Συντηρητών ανελκυστήρων, Δέρματος, "Ηλιοφίν", Χημικών Βιομηχανιών και των συνταξιούχων ΙΚΑ και Μετάλλου.
  • Επίσης τη συμπαράστασή τους εκφράζουν το Συνδικάτο Οικοδόμων Σιθωνίας Χαλκιδικής,όπως και η ΠΕΑΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Ο συνδυασμός "Εργατική Ενότητα" του ΕΚΘ καταγγέλλει την προσπάθεια συκοφάντησης των αγώνων των αγροτών από κυβέρνηση και ΜΜΕ και καλεί τους εργαζόμενους της πόλης να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.
  • Η ΕΣΑΚ Τραπεζών χαιρετίζει τους αγώνες και συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.
  • Η ΕΣΚ - ΟΤΕ εκφράζει αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους αγρότες και καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν αύριο στο γιορτασμό του Κιλελέρ.
  • Ο Σύνδεσμος Δημοκρατικών Γυναικών Αρχάνων Ηρακλείου Κρήτης "χαιρετίζει την περήφανη και μαχόμενη αγροτιά με πνεύμα αγωνιστικής συμπαράστασης και αισιοδοξίας".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ