Τετάρτη 19 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΛΙΒΕΡΟ ρεκόρ μεταξύ άλλων χωρών της Λατινικής Αμερικής έχει να επιδείξει η Βραζιλία, όπου πολλά εκατομμύρια παιδιά, ηλικίας από 5 μέχρι 17 ετών, δουλεύουν καθημερινά για να συνεισφέρουν στο πενιχρό εισόδημα των οικογενειών τους (σελίδα 11).

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ μετά την τραγικότερη επίθεση φανατικών ισλαμιστών κατά τουριστών σε αρχαιολογικό μνημείο, η αιγυπτιακή κοινή γνώμη είναι μουδιασμένη, η αιγυπτιακή ηγεσία προχωρεί σε αλλαγές ανώτερων αξιωματούχων και οι ακυρώσεις ταξιδιών ανακοινώνονται η μία μετά την άλλη. Ο τελικός απολογισμός της επίθεσης είναι 68 νεκροί (σελίδα 12).

"ΛΟΥΚΕΤΟ" έβαλε προχτές η επιχείρηση "Κεραμικά ΟΛΥΜΠΙΑ" στον Πύργο Ηλείας - η τελευταία που λειτουργούσε στην περιοχή - ρίχνοντας στην αβεβαιότητα τους 200 εργαζόμενους που απασχολούσε! (σελίδα 14).

ΛΙΓΟ πριν την επίσημη έναρξη των εργασιών του τακτικού, ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ, αύριο στη Θεσσαλονίκη και ενώ χτες ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις αναγκαστικές καταργήσεις κοινοτήτων, αιρετοί, εργαζόμενοι και κάτοικοι θα δώσουν τη δική τους απάντηση στα κυβερνητικά σχέδια για την Αυτοδιοίκηση (σελίδα 21).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ