Πέμπτη 27 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκεντρώσεις για το πανθεσσαλικό συλλαλητήριο

Με συγκεντρώσεις στην πλατεία Ελασσόνας το πρωί και στο χωριό Ελευθέριο το απόγευμα, συνεχίστηκαν χτες στο Νομό Λάρισας οι προειδοποιητικές κινητοποιήσεις των αγροτών, ενόψει του μεγάλου πανθεσσαλικού, παλλαϊκού συλλαλητηρίου,που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκέμβρη, μέρα της νέας δίκης της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα στη Λάρισα.

Στις χτεσινές συγκεντρώσεις μίλησε ο Γ. Παττάκης,πρόεδρος της ΟΑΣ Λάρισας και μέλος της ΠΑΣΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στα πολλά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και κατήγγειλε την κυνική, καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, που προωθεί το ξεκλήρισμα της πλειοψηφίας της μικρομεσαίας αγροτιάς. Κατήγγειλε, επίσης, την τρομοκρατική επιχείρηση της κυβέρνησης, η οποία μέσω της Δικαιοσύνης, έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο "αγροτοδικείο", με στόχο να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα της αγροτιάς.

Οι συγκεντρωμένοι Ελασσονίτες αγρότες και άλλοι εργαζόμενοι έδωσαν υπόσχεση ότι θα συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο, για να στείλουν το μήνυμα ότι οι "διαφορές" των αγροτών με την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ θα λυθούν τελικά στα "μπλόκα" του αγώνα.

Οι συγκεντρώσεις σε επαρχίες και χωριά της Λάρισας θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες μέχρι το συλλαλητήριο.

Σήμερα πραγματοποιείται συγκέντρωση στο Συκούριο", αύριο στην Αγιά και στην Κοιλάδα,το Σάββατο στα Διόδια Τεμπών,την Κυριακή στον Πλατύκαμπο,την ερχόμενη Τρίτη στη Φαλάνη και την Τετάρτη στο Ομορφοχώρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ