Πέμπτη 15 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταγγέλλουμε

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ προς την Αντιτρομοκρατική: Σε αλάνα των Αμπελοκήπων, έχει παρατηρηθεί ύποπτη δραστηριότητα νεαρών 9 - 12 χρόνων, οι οποίοι μαζεύονται σε ομάδες, με την πρόφαση ότι θα παίξουν μπάλα. Πιθανή σύσταση συμμορίας και γιάφκα. Προβείτε σε έλεγχο.

***

Επίσης, σε θάμνο πλησίον της αλάνας, βρέθηκαν αυτοσχέδιοι εκτοξευτικοί μηχανισμοί. Πρόκειται για μαύρους σωλήνες οικοδομών με μονωτική ταινία, καθώς και μεγάλη ποσότητα από ρεβίθια που χρησιμοποιούνται προφανώς για πυρομαχικά.

***

Με δεδομένο ότι η περιοχή δε βρίσκεται μακριά από το χώρο της πρεσβείας των ΗΠΑ, να εξεταστεί η πιθανότητα προετοιμασίας επίθεσης, βάσει προκαθορισμένου σχεδίου, καθώς και οι πιθανότητες διασύνδεσης με την "17η Νοέμβρη".

***

Οι επιχειρήσεις να διενεργηθούν από ειδικά εξοπλισμένη ομάδα. Οι ύποπτοι είναι οπλισμένοι και επικίνδυνοι. Να χρησιμοποιηθεί επίσης στολή ραδιοβιοχημικού πολέμου. Εντονοι κίνδυνοι μετάδοσης ασθενειών, όπως η ιλαρά, η ερυθρά και η ανεμοβλογιά.

***

Οντως, έχουν μια δόση υπερβολής αυτά που γράφουμε παραπάνω. Ακούς εκεί ..."αλάνα στους Αμπελόκηπους". Σιγά μην έχει μείνει καμία.

***

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ για τρομοκράτες, φανταζόμαστε, θα ακούσατε τις νέες δηλώσεις του Νίκολας Μπερνς. Διέψευσε ότι οι ΗΠΑ κάνουν κινήσεις για ανταλλαγές εθνικών δικαιωμάτων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Αρα, οι ΗΠΑ αυτό ακριβώς κάνουν.

***

Σημειώστε ότι η χώρα του εργάζεται για την ειρήνη στην περιοχή. Αρα, θα έχουμε μπόλικους μπελάδες στο μέλλον. Αλλωστε, αποδείχτηκε και σήμερα, με τις νέες παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.

***

Η μόνη αλήθεια που είπε τελικά ο Αμερικανός πρέσβης στην ομιλία του είναι πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό.

***

ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ οι σφουγγαράδες στην Κάλυμνο, που διαμαρτύρονται για τον τρόπο που τους φορολογεί και τους αντιμετωπίζει η κυβέρνηση. Αλλοι βγάζουν τα σφουγγάρια κι άλλοι απομυζούν τον κόπο τους ...σαν σφουγγάρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ