Παρασκευή 30 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέος διευθύνων σύμβουλος στην COSMOTE

Παρελθόν για την COSMOTE αποτελεί πλέον ο Γ. Κολίρης, διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής του ΟΤΕ. Τη θέση του αναλαμβάνει εντός των ημερών, ο Νικόλαος Μανασής, μέχρι τώρα στέλεχος της ΠΑΝΑΦΟΝ, ο οποίος έχει εικοσαετή προϋπηρεσία στον ΟΤΕ. Ο αποπεμφθείς χρεώθηκε το φιάσκο των προεγγραφών, αλλά και τη γενικότερη καθυστέρηση της εμπορικής λειτουργίας της επιχείρησης, η οποία είχε οριστεί για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Ομως οι ευθύνες για τα προβλήματα της COSMOTE δεν περιορίζονται εκεί, αλλά επεκτείνονται στη γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης και της διοίκησης του ΟΤΕ στην εταιρία της κινητής τηλεφωνίας, στην οποία, ως μέτοχος πλειοψηφίας (70%), έχει και τον αποφασιστικό λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έναρξη της εμπορικής λειτουργίας θα γίνει στα τέλη Φλεβάρη και θα ικανοποιηθούν 75.000 αιτήσεις από το πρόγραμμα των προεγγραφών, χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με τις υπόλοιπες αιτήσεις που έχουν υποβληθεί. Υπό αναθεώρηση βρίσκεται και το Επιχειρησιακό Σχέδιο της εταιρίας για το 1998, αλλά και το πλαίσιο συνεργασίας με τη νορβηγική "Telenor".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ